Welkom
Over Ons
Orgels
Onze Werkplaats
Onze Gegevens

 

 

 

 

   Het verheugd ons U op onze website te mogen verwelkomen. Wij zouden via deze website onze passie voor ons beroep en onze orgels met U willen delen.

 

Onze Missie is

   Onze kennis en ervaring in verband met het restaureren, herbouwen en ontwerpen van orgels in dienst te stellen van de muziek met als doel het orgel te bevestigen in zijn hoedanigheid van koning onder de muziekinstrumenten.

 

La Manufacture d'Orgues KERN

    Gevestigd te Straatsburg, kan La Manufacture d'Orgues KERN putten uit de invloeden van de verschillende muziek culturen, in het bijzonder deze van Franse en Duitse oorsprong. Ook het veelvuldig contact met zeer ervaren en gerenommeerde organisten heeft in niet onbelangrijke mate bijgedragen tot het dynamisme, de bloei en de vermaardheid van La Manufacture d'Orgues KERN.

 

     La Manufacture d'Orgues KERN dankt zijn wereldwijde bekendheid enerzijds aan de restauratie en wederopbouw van de orgels van beroemde orgelbouwers, zoals Clicquot, Cavaillé-Coll, Silbermann om alleen de meer beroemde te vernoemen. Maar zeker zo belangrijk is de realisatie van verschillende grote orgels over de hele wereld, ondermeer in Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en Japan.

 

Onze gegevens

U kan met ons contact opnemen per telefoon, per fax, per brief of per email:

    Telefoon
    +33 (0)3 88 27 14 89
    FAX
    +33 (0)3 88 26 26 50
    Adres
    23, rue Jacob
           67200 Strasbourg
    FRANKREICH
    Email
     kern@kernpipeorgan.com