Benvinguts
Qui som
Realitzacions
Els Nostres Tallers
Contactin's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui som ?

 

    Alfred KERN

12.02.1910 - 13.10.1989

   La fàbrica fou creada el 1953 per Alfred Kern, Mestre fabricant d’orgues a Estrasburg. Fou molt animal pel Dr. Albert Schweitzer. Gràcies al seu respecte pels valors antics i un coneixement profund dels grans mestres com Silbermann, Clicquot o Callinet, a la fàbrica se li van encarregar la restauració d’instruments de prestigi. Es va fer un nom i s’imposà, defensant amb entusiasme i perseverança el retorn a l’orgue mecànic. La seva obra fou recompensada per nombrosos premis i distincions: Alfred Kern fou anomenat Comandant d’Arts i Lletres i ha obtingut el “Grand Prix Régional des Métiers d’Art”, el “Grand Bretzel d’Or” i el lauréat de “Oberrheinischer Kulturpreis”.

Daniel KERN

   Daniel Kern va créixer des de ben petit entre orgues. Després d’haver après amb el seu pare, deixà el taller familiar per conèixer altres empreses i altres estils de fàbriques d’orgues. Quan s’escaigué, obtingué el seu diploma de Mestre. El 1977 prengué oficialment la direcció de l’empresa continuant a treballar en perfecta harmonia amb el seu pare. La casa no ha parat de créixer, escampant el seu nom a través d’Europa i arreu del món.

 

Gaston KERN

   Des de fa uns anys, la fàbrica d’Orgues Daniel Kern i Gaston Kern s’han fusionat. Aquestes dues empreses han decidit posar en comú els seus coneixements per servir millor a la causa de l’Orgue.